Melissa Vargas veda etti

Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin yıldızı Melissa Vargas, sosyal medyadan bir veda mesajı yayımladı. Vargas, Çin'deki kulübü Tianjin'e veda etti.

  • ü
  • 01 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Melissa Vargas

Fenerbahçe ve Milli Takım’ın vazgeçilmezi Melissa Vargas, Çin Ligi’nde forma giydiği Tianjin’e veda etti. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Filenin Sultanları’nın yıldızı Vargas, sadece Fenerbahçe’de oynayacağını duyurdu.

Vargas açıklamasında “Geçtiğimiz üç yıl inanılmazdı ve bu takımın bir parçası olduğum için minnettarım” ifadelerini kullandı.

‘MİNNETTARIM’ DEDİ, VEDA ETTİ

Açıklamanın tamamında ise şu ifadeler kullanıldı:

“Sevgili Tianjin Kadın Voleybol Kulübü, takım arkadaşlarım ve Çin’deki taraftarlar,

Geçtiğimiz üç yıl inanılmazdı ve bu takımın bir parçası olduğum için minnettarım. Üst üste üç şampiyonluk kazanmak çok şey ifade ediyor ve herkesin desteği olmadan bu mümkün olmazdı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

En iyi arkadaşlarım oldukları için takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Koç ve kulübe bana inandıkları için teşekkür ederim. Taraftarlara teşekkür ederim, tezahüratlarınız her maçı özel kıldı. Tianjin’de geçirdiğim zamanı her zaman hatırlayacağım.

Size gelecek sezon Fenerbahçe’de oynayacağımı söylemek istiyorum. Hepinizi özleyeceğim ama bu anıları kalbimde saklayacağım”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com