Olimpiyat öncesi Filenin Sultanları’nda kriz büyüyor: İlkin Aydın’ın ırkçı yorumu tepki çekti

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları öncesi Filenin Sultanları'ndaki kriz söz düellosu büyüyor. İlkin Aydın'ın, Vargas hakkındaki "ırkçı" yorumları tepki çekti

  • ü
  • 26 Temmuz 2024
  • ü
  • Spor

Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kadrosuna Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın’ın dahil edilmesi sporseverler tarafından eleştirilmişti. Bu olayın hemen ardından İlkin Aydın’ın, Melissa Vargas hakkındaki düşüncelerini paylaştığı bir video gündeme oturdu.

‘SİZİN İÇİN ŞER GÖRDÜKLERİNİZDE…’

Dün yapılan açıklamada Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın’ın dahil edilmesi sporseverler tarafından oldukça eleştirilmişti. Bu son dakika kararının ardından Tuğba Şenoğlu’nun menajerlik şirketi milli voleybolcunun kadrodan çıkarılmasının ardından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Menajerlik şirketi, ”Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.” sözlerinin ardından bir de, ”Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

‘EL ELE TUTUŞUP İSTİKLAL MARŞI OKUYABİLECEĞİMİZ…’

İlkin Aydın’ın son dakika kadroya alınmasının ardından milli voleybolcunun Melissa Vargas hakkında söylediği “ırkçı” ve spor etiğinden uzak sözler sosyal medyada bir anda gündeme oturdu. İlkin Aydın videosunda, ”Bir Türk sporcu olarak sahada Türk sporcu olmasını isterim. El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com