Almanya ve Macaristan istediğini 90+’da aldı

Euro 2024 heyecanı A Grubu maçlarıyla devam etti. Almanya, İsviçre’ye karşı 1-0 yenik durumda olduğu maçın 90+2. dakikasında attığı golle grubu lider bitirdi. Macaristan da 90+10’da attığı golle İskoçya’yı 1-0 yenip 2. tur için beklemeye başladı.

  • ü
  • 24 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

FOTOĞRAF: KUDRYAVTSEV / AFP

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı A Grubu maçlarıyla devam etti. Ev sahibi Almanya, İsviçre ile liderlik, Macaristan da İskoçya ile üçüncülük maçına çıktı. Almanya ve Macaristan duraklama dakikalarında sevinirken; İsviçre ve İskoçya aynı şekilde üzülen taraflar oldu.

İSVİÇRE LİDER BİTİRMEK ÜZEREYDİ Kİ…

Almanya, İsviçre’ye karşı 1-0 yenik durumda olduğu maçın 90+2. dakikasında attığı golle grubu lider bitirdi. İsviçre, 28. dakikada Ndoye’nin attığı golle 1-0 öne geçti. 90+2. dakikada Fülkrug ile 1-1’lik beraberliği yakalayan Almanya, A Grubu’nu 7 puanla lider tamamladı. 5 puanlı İsviçre skoru koruyabilseydi 7 puanla liderliği ele geçirecekti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

FOTOĞRAF: LLUIS GENE / AFP

İSKOÇYA ELENDİ, MACARİSTAN BEKLEMEDE

Aynı saate başlayan diğer maçta Macaristan ile İskoçya karşılaştı. Macaristan, 90+10’da Csoboth’un attığı golle İskoçya’yı 1-0 yenip grubu 3 puanla üçüncü tamamladı ve 2. tur için beklemeye başladı. 6 grup üçüncüsünden en iyi dördü puan ve averajlara bakılarak 2. tura çıkacak. Macaristan’ın durumunun belli olması için diğer gruplardaki maçların bitmesi gerekecek. Bir puanla son sırada kalan İskoçya ise evine en erken dönen ekip oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÇOK OKUNANLAR

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com