‘Plana sadık kal’ diyen Sinan Oğan, hükümete OHAL çağrısı yaptı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri'nde Erdoğan'ı destekleyen ve satın aldığı mülklerle gündeme gelen Sinan Oğan sessizliğini bozdu. Oğan hükümete OHAL ilan etme çağrısında bulundu.

  • ü
  • 14 Nisan 2024
  • ü
  • Politika

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’na karşı ATA İttifakı’nın adayı olarak giren, ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi ile tepki çeken, kamuoyunda çok konuşulan mâlikhanesi ile gündeme gelen Sinan Oğan ilginç bir çağrıda bulundu. Oğan hükümetten olağanüstü hal (OHAL) ilan etmesini istedi.

İsrail, İran’ın Şam’daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan’da hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2’si general rütbesinde toplam 7 kişi öldü.

Saldırıdan günler sonra beklenen İran’ın misillemesi bu gece gerçekleşti. İran’ın İsrail’e 100’den fazla insansız hava aracı (İHA) ve füze gönderdiğini duyuruldu.

OĞAN’DAN OHAL ÇAĞRISI GELDİ

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri’nde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen 14 Mayıs Seçimleri Cumhurbaşkanı adaylarından Sinan Oğan hükümete OHAL ilan etme çağrısında bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Oğan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Hükümetimizden beklentim doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hemen OHAL ilan etmesi ve özellikle de muhtemel göç hareketliliğine karşı sınır bölgelerimizde hazırlıklı ve tedbirli olmasıdır.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com