Sinan Oğan tartışılan mâlikhanesinin kapısını açtı: “Burası 1 milyon dolardan fazla eder”

Sinan Oğan'ın mâlikanesinin kapısını Azeri medya mensubuna açtı, bahçesinden ilk görüntüler yayınlandı. Oğan, "Burası 1 milyon dolardan fazla eder." dedi.

  • ü
  • 02 Nisan 2024
  • ü
  • Politika

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’na karşı ATA İttifakı’nın adayı olarak giren, ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi ile tepki çeken Sinan Oğan, kamuoyunda konuşulan mâlikhanesinin kapılarını açtı.

Ankara’da aldığı mülklerle ve 30 milyon TL değerinde olduğu öne sürülen mâlikaneyle gündeme gelen Sinan Oğan, Azeri bir medya mensubuna konuştu. Milliyetçi Odak adlı sosyal medya hesabının paylaştığı video ile gündeme gelen, Azerbaycan’ın İctimai TV adlı televizyon kanalının Persona adlı programında Sinan Oğan’ın mâlikanesinin bahçesinden ilk görüntüler yer aldı. Oğan söyleşi yapan gazeteci Nicat Halilov’a, “Burası 1 milyon dolardan fazla eder.” dedi.

AÇIK HAVA SİNEMASI VAR

Oğan’ın “1 milyon dolardan fazla eder” dediği mâlikanesinin bahçesindeki açık hava sinemasını da dikkati çekerken, Azeri gazeteci söz konusu mülke kimi davet ettiğini sordu.

Oğan ise Azeri Türkçesi ile mâlikhaneye ilk kez bir medya mensubunun konuk olduğunu belirtti. Bir çok tanınmış dostunu ‘dışarıda’ ağırladığını kaydeden Oğan, mekânda sadece aile dostları ve yakınları ile bir araya geldiklerini söyledi.

FUTBOL VE VOLEYBOL SAHASI YER ALIYOR

Azeri medya mensubunun, “Ben 1 milyon dolarlık bir bahçeye mi gelirdim, eve mi gelirdim?” sorusu üzerine ise Oğan,
“Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Aşağıda bizim birazdan oraya da bakarız. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer. O yüzden yani buraya bir milyon dolar verseler vermem.” dedi.

‘İSTEYEN İSTEDİĞİNİ DESİN’

“Benim bütün hayatım sadedir. İsteyen istediğini desin.” İfadelerini kullanan Oğan, Azeri gazeteciye, “Şimdi aşağıda birazdan oraya da bakarız; futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer. O yüzden yani buraya bir milyon dolar verseler vermem.” dedi.

‘UZANIRSAN, KİTAP OKUYURSAN…’

Ağaçların üzerindeki bir kitap okuma bölümünü de gösteren Oğan, Azeri Türkçesi ile, “Uzanırsan… orada kitap okuyursan. Kitap okuma yeridir orası. Burada da bostanımız var. Balaca, berem, çilek.” iyerek şöyle konuştu:

“Burada demek domates var, biber var, çilek var. Böyle bu tür şeyler. Daha çok hani günlük. Ben domatesi çok severim günlük ev ihtiyaçları için. İşte bir tane bir kovan arımız var. Balımızı özümüz burada istihzal edirik.”

Oğan, bir yardımcısı olsa da arılarla kendisinin ilgilendiğini söyledi ve bal için şeker kullanmadıklarını, orijinal bal olduğunu belirtti.

MANGALIN MARİFETLERİ

Malikânesindeki mangalı da gösteren Sinan Oğan, “Bu da benim öz dizaynım. Bu evdeki şöminelerden fikirleştim. Bunu da mangal gibi. Burada bir neçe farklı şeyi aynı anda pişirmek mümkün” dedi.

Bahçe gezisinde eski bir boksör olduğunu hatırlatan Oğan, “Bir defa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 40 nefere yakın insan üzerime hücum etmişti. O sporun o zaman faydasını, boksunun faydasını görmüştüm” şeklinde konuştu.

Oğan sosyal medya hesabından verdiği söyleşinin anonsunu şu ifadelerle yaptı: “Azerbaycan’ın en önemli Tv kanallarından olan ITV’de çok özel bir programımız yayınlandı. İlk defa bir medya kanalını bahçemizde ağırladık. Sordukları her soruya da hiç bir kısıtlama olmadan cevap verdik. İzleyince siz de göreceksiniz… Bilinmeyen bir çok yönümüzü ilk defa ITV ile paylaştık… ”

‘CEHENNEMİN KAPILARINI KAPATACAĞIZ’ DEMİŞTİ

“Cehennemin kapılarını kapatacağız” diyerek Cumhurbaşkanı adayı olan ancak ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın aldığı belirtilen 30 milyonluk malikaneyi bölge rayiç bedeli üzerinden gösterdiği iddia edilmişti. Oğan’ın böylece yaklaşık 1 milyonluk tapu harcı vergisinden kaçtığı da öne sürüldü.

‘NE DOMUZ BAĞI, NE KANDİL DAĞI’… MÂLİKHANE, ARSA…

“Ne domuz bağı, ne Kandil dağı” diyerek Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’na karşı ATA İttifakı’nın adayı olarak çıkan Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi seçmenden büyük tepki görmüştü.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Seçim sonrası bakanlık alacağı iddia edilen ancak ismi Kabine’de yer almayan Oğan, son olarak 6 milyon değerindeki araç ve 30 milyon değerindeki malikaneyle gündeme geldi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com