İmamoğlu: Milletimiz, bir avuç azınlığı mutlu edenleri evine yollacak

Tamalmanmış projeler töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Milletin parasını, millet için harcamaya devam edeceğiz. Milletimiz bir avuç insanı mutlu eden insanlardan bıktı. Onları evine yolladı, yollamaya devam edeceğiz” dedi.

  • ü
  • 12 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem iamoğlu, tamamlanan hizmetler için Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ‘Avrupa 2. Bölge Dere Islahı Ve Bakım Onarımı Tanıtım Töreni’nde konuştu.

“Her belediye başkanımızın tek yolculuğu vardır; milletine hizmet etmek. Bir kişinin değil, milletinin sözünü dinlemek, milletini mutlu etmek. Bizim partizanlıkla işimiz yok. Bizim insanlarımıza hizmet ederek mutlu etmekle işimiz var. Milletimiz bir avuç insanı mutlu eden insanlardan bıktı. Onları evine yolladı, yollamaya devam edeceğiz” diyen İmamoğlu, şunları kaydetti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘MİLLETİN PARASINI MİLLET İÇİN HARCAYACAĞIZ’

“Hemşehrilerimizden aldığımız güçle milletin parasını, millet için harcamaya devam edeceğiz.  Yılların tecrübesiyle bu işe yani bugün başlamış gibi heyecanımızın yüksek olduğunu her yerde dile getireceğiz. Kamu yatırımları bu şehrin doğasına, bu şehrin çocuklarına, bu şehrin gençlerine başta hanımefendilerine, beyefendilerine, herkesi mutlu kılma mücadelesidir. Hemşehrilerimiz bizi çok iyi anlıyor. Biz de onları çok iyi anlıyoruz. Onun için 16 milyon insanımız için çalışmaya devam edeceğiz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com