Selvi: Bu görüşme Cumhur İttifakı’nın geleceği açısından önemli

Yandaş yazar Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin bugün yapacağı görüşmenin "Cumhur İttifakı'nın geleceği açısından önemli" olduğunu belirtti. 

  • ü
  • 26 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün bir araya gelecek. Bahçeli’nin rahatsızlığına rağmen böyle bir görüşme yapacak olması dikkatlerin görüşmeye yoğunlaştırdı. Bahçeli’nin Sinan Ateş cinayetini partiye ve Ülkü Ocakları’ndan uzak tutulmasını isteyeceği yorumları yapıldı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 1 Temmuz’dan önce yapılacak bu görüşmeyle ilgili dikkat çeken bir yazı Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’den geldi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Selvi, ” Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bugün bir araya gelecekler. Bu görüşme Cumhur İttifakı’nın geleceği açısından önemli görüşmelerden biri diyebiliriz” dedi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın normalleşme sürecini devam ettirmek istediğini görüyorum” diyen Selvi, Erdoğan, pazartesi günü yapılan AK Parti MYK toplantısındaki sözlerini şöyle aktardı: ” Biz normalleşme ve yumuşama sürecini önemsiyoruz. Bizim iyi niyetimizi istismar ettiler ama buna rağmen normalleşme süreci devam edecektir. Bu noktadan sonra biz bunu kendi yöntemlerimizle devam ettireceğiz.” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com