Erdoğan: Cumhur İttifakı surlarında gedik açılmasına izin vermeyeceğiz

Erdoğan, Cumhur İttifakı'yla ilgili konuştu: "Fitne kazanı kaynatanların oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Partimizin ve ittifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz."

  • ü
  • 17 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla videokonferans aracılığıyla düzenlenen 81 ilin parti teşkilatıyla bayramlaşma programında açıklamalarda bulundu.

Muhalefeti hedef alan Erdoğan, “Muhalefetin haksız ithamlarla, iftiralarla, siyasi nezakete sığmayan suçlayıcı ifadelerle siyaset yapma alışkanlığını süratle terk etmesi şarttır. Muhalefet cenahında yıkıcı, provokatif bir dil yerine artık farklı üslubun, yapıcı, olumlu, birleştiren bir tutumun hakim olmasının vakti çoktan gelmiştir” dedi.

‘OYUNLARA GELMEYECEĞİZ’

Cumhur İttifakı ile ilgili de mesaj veren Erdoğan, “Cumhur İttifakı 85 milyonun birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin teminatıdır. İttifakımız ne kadar güçlü olursa Türkiye de o derece güvende olacaktır. Bunun için fitne kazanı kaynatanların oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Partimizin ve ittifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİME KAPIYI KAPATTI

Erken seçime de kapıyı kapatan Erdoğan, “Önümüzdeki seçimsiz 4 yılı büyük hizmetlerle, Türkiye Yüzyılı’na yaraşır eserlerle, her alandaki dev projelerle ve reformlarla dolu dolu geçirerek bir tek günün heba olmasına fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

EKONOMİ: HAMDOLSUN ÇOK İYİ BİR YERDEYİZ

“Son 1 yıldır kararlılıkla uyguladığımız ekonomi programımız hedeflerimiz ve öngörülerimiz doğrultusunda olumlu mecrada ilerliyor” diyen Erdoğan, enflasyon ile ilgili şu mesajı verdi: “Üretim, ihracat ve istihdam alanlarında hamdolsun çok iyi bir yerdeyiz. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonda daha motive edici haberler almaya başlayacağız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com