O fotoğrafı çeken pilot: 5 uçak Washington Dulles W apronunda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyetini, Washington'a 5 uçakla gitmesi tartışılmaya devam ediyor. Uçaklarının fotoğrafını çeken pilot ise uçakların 1C pisti ile 1L pisti arasında W apronunda olduğunu belirtti.

  • ü
  • 11 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyetinin, NATO’nun 75. kuruluş yıldönümü toplantısı için Washington’a 5 uçakla gitmesi haberi tartışılmaya devam ediyor. Saray cephesinincise haber karşısında suskunluğu dikkat çekiyor.

5 uçağın fotoğrafını sosyal medya üzerinden Türkiye kamuoyuna duyuran KHK’lı Hava Pilot Kurmay Albay Yüksel Akkale, uçakların fotoğrafını çeken pilot Juan P. ile görüştüğünü belirterek, “Bilgi yüzde 100 doğru. Dün itibarıyla 5 uçağın da 1C pisti ile 1L pisti arasındaki W apronunda olduğunu teyid ettim.:)” dedi.

Erdoğan’ın eski özel kalem müdürü ve şu anda İYİ Parti’nin Grup Başkanvekilliği görevini yapan Turhan Çömez, 5 uçağın kimler tarafından kullanıldığını tek tek sıralamıştı. 


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ayrıca Erdoğan’ın Washington’un en pahalı oteli olarak bilinen Waldorf Astoria isimli otel kalıyor. Otelde en basit odanın fiyatı 650 dolardan başlıyor.  Başkanlık suiti ve kral daireleri ise 30 bin Euro.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÇOK OKUNANLAR

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com