İtibardan tasarruf etmedi: ABD’ye 5 uçakla gitti, en pahalı otele yerleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, ABD'nin başkenti Washington'daki NATO toplantısına 5 uçakla gitti ve şehrin en pahalı oteline yerleşti. Erdoğan'ın kullanacağı makam aracı da kargo uçağıyla Washington'a getirildi.

  • ü
  • 10 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetin ABD’ye 5 uçakla gittiği ortaya çıktı. Ülkenin en ağır ekonomik kriz geçirdiği dönemde ‘itibardan tasarruf’ etmeyen uygulamaları tepki çekmeye devam ediyor.

Emekliye ve asgari ücrette artışa ekonomik programın aksayacağını gerekçe göstererek karşı çıkan Saray yönetimi, Erdoğan’ın katılacağı NATO toplantısında beş uçakla gitti ortaya çıktı. Gazeteci Adem Yavuz Arslan bu duruma tepki göstererek, “Bu saltanat ABD başkanında bile yok. Erdoğan ve mahiyeti (askeri uçak makam aracı için) Washington’a 5 uçakla geldi. Erdoğan’ın ile kafilenin Washington’un en pahalı oteline yerleşti” dedi.

Erdoğan’ı Washington’a gelişinde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş karşıladı.

Erdoğan’ın yurtdışı ziyaretlerinde makam aracı askeri uçakla gidelen ülkeye taşınıyor.

Erdoğan, NATO’nun kuruşu 75. yıldönümü etkinliğine katıldı ve Macaristan Cumhurbaşkanı Victor Urban ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com