Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı: ‘Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ diye hep şakalaştık

37 kiloya düşünce doktor kararıyla tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Seçil Erzan'la aynı koğuşta olduklarını söyleyen Candan, kardeşiyle "Kardeşimle birbirimize destek olduk. ‘Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ gibi hep şakalaştık" dedi.

  • ü
  • 29 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Anoreksiya teşhisi konan ve 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu, cezaevi günlerini anlatarak özür diledi. 

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan, anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen sosyal medya fenomeni Nihal Candan tahliye oldu. Cezaevi günlerini anlatan Nihal Candan, Fatih Terim fonu altında futbolcuları dolandıran Seçil Erzan’la aynı koğuşta kaldıklarını belirtti ve “Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk” dedi.

‘PSİKOLOJİK OLARAK ZOR GELDİ’

Kanal D habere konuşan Nihal Candan “Kardeşimle birbirimize destek olduk. ‘Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana” ifadelerini kullandı.

Candan, “Hatalarımız vardır, doğrudur. Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı” dedi. Cezaevinde neler yaptıklarını da anlatan Candan “Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık” diye konuştu.

‘KARDEŞİM İÇİN GÖRÜŞE GİTMEYECEĞİM’

“Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti” diyen Candan, şöyle devam etti:

“En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabii rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com