MHP’li Özkan’dan Abdulkadir Selvi’ye ‘Silivri’ tehdidi

MHP'nin sosyal medya sorumlusu Hüseyin Özkan, gazeteci Abdulkadir Selvi'yi Silivri'ye göndermekle tehdit etti. Özkan, başka bir paylaşımda, "Bu müptezeli, Osman Kavala ile aynı hücreye tıkın!" ifadesini kullanmıştı.

  • ü
  • 15 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

MHP’nin sosyal medya sorumlusu Hüseyin Özkan, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’yi ‘Silivri’ cezaevine göndermekle tehdit etti.

Özkan, sosyal medya hesabından Selvi’ye yönelik tehditlerine yeni birisini daha ekledi. Daha önce Selvi’ye yönelik ‘kılıç artığı’ ifadesini kullanan Özkan, bu Selvi’yi Silivri cezaevine göndermekle tehdit etti. Osman Kavalı’nın yeniden yargılanma talepinin reddedilmesinin ardından yaptığı paylaşımda Özkan,  “Osman Kavala’nın yeniden yargılanma talebi reddolunduğuna göre, geriye tek bir çare kalıyor Selvi’yi Silivri’ye göndermek!” ifadesini kullandı.

Özkan, daha önce de Selvi’ye yönelik Alevi katliamcılarının ve savunucularının sarf ettiği ‘kılıç artığı’ ifadesiyle hedef almıştı.
Özkan, X hesabından şu mesajı paylaştı: “’Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor? Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor.’ Sözlerini sarfeden Abdülkadir Selvi, yok hükmündedir. Çöptür. Kalem ve Kılıç artığıdır! Türkiye’ye bahar ikliminin gelmesi için, Selvi ve türevlerinin emekliliği yeterli olacaktır.” ifadelerini kullanmıştı.

Özkan, bir başka paylaşımında ise “Bu müptezeli, Osman Kavala ile aynı hücreye tıkın!” diyen Özkan, “Müptezel! Hakim misin? Savcı mısın?” ifadelerini kullandı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com