MİT’ten halkla ‘temas’ adımı: Teşkilat İstanbul’da sergisi açılıyor

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), dikkat çekici bir halkla ilişkiler çalışmasına imza atarak 19 Ocak'ta 'Temas İstanbul' isimli sergi açıyor.

  • ü
  • 17 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT), Türk istihbarat tarihinin farklı dönemlerine ait bazı doküman ve istihbari ekipmanları içeren ‘Temas İstanbul’ isimli sergisi, 19 Ocak’ta ziyarete açılıyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek sergi kapsamında vatandaşlar, MİT ile ilgili merak ettiklerini öğrenebilecek. 19 Ocak’ta kapılarını vatandaşlara açacak Temas İstanbul sergisi, 11 Şubat’a kadar devam edecek.

Söz konusu sergiyle MİT’in, halka açık sergiyle bir ‘imaj’ çalışması yaparak istihbaratı ‘halka yaymaya’ çalıştığı yorumları yapılıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İBRAHİM KALIN DUYURMUŞTU

Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı, kuruluşunun 97’inci yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Milli İstihbarat Teşkilatı müzesinin açılışı gerçekleştirmişti.

Burada konuşma yapan MİT Başkanı İbrahim Kalın “Vatan, Gelenek ve Gelecek” kavramları üzerinden tasarlanan ve Teşkilâtın kuruluşundan itibaren yaşadığı değişimi, ülkemizde ve bölgemizde öne çıkan gelişmelerle birlikte sergileyen müzeden bir seçkinin de 19 Ocak’ta İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde “Temas İstanbul” adıyla halkla buluşturulacağını söylemişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com