İstanbul’da kayyım protestosuna çağrı: Saat:19:00’da Şişhane’de 

DEM Parti, İstanbul Şişhane Meydanı’nda bugün gerçekleştirilecek kayyım protestosu için tüm kamuoyuna çağrı yaptı. 'İstanbul Hakkari için ayakta' eylemine yapılan çağrıda "Gelin kayyıma karşı hep beraber sesimizi yükseltelim" denildi.

  • ü
  • 08 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Emek Barış ve Demokrasi Güçleri, Hakkari Belediyesi’ne kayyım atanmasına karşı Beyoğlu’ndaki Şişhane Meydanı’nda ‘Hakkari için İstanbul ayakta’ diyerek bugün saat 19.00’da protesto eylemi gerçekleştirecek.

Siyasi partiler başta olmak üzere demokratik kitle örgütlerinin de yer alacağı eylem öncesi, HDK Eşsözcüsü Cengiz Çiçek, DEM Parti İstanbul milletvekili Çiçek Otlu ile DEM Parti İstanbul İl Eşbaşkanları, eyleme katılma çağrısında bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘İSTANBUL, HAKKARİ İÇİN AYAKTA’ 

“Kayyım defol” yazılı önlükler giyen siyasetçiler, Kürtçe ve Türkçe yaptıkları çağrıda, “’İstanbul Hakkari için ayakta’ eylemine bütün İstanbul halkını davet ediyoruz. Saat 19.00’de Şişhane’deyiz. İstanbul’da bulunan tüm gençlere, kadınlara, emekçilere çağrımızdır; gelin kayyıma karşı hep beraber sesimizi yükseltelim” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com