Elon Musk, hileli şekilde seçimi kazanan Maduro’nun kavga teklifini kabul etti

Elon Musk, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun kavga teklifine evet etti. Maduro, Elon Musk'un seçimlere hile karıştığı yönündeki açıklamasına tepki göstererek, "Kavga mı istiyorsun, edelim o zaman" ifadesini kullanmıştı.

  • ü
  • 01 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Elon Musk ise sahibi olduğu sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) hesabından Maduro’nun basın toplantısından alınan bir videoyu paylaşarak İspanyolca, “Eşek Maduro’dan daha çok şey biliyor” sözlerini yazdı. Maduro, ‘seçimlere hile karıştırıldığını’ öne süren Musk’a tepki göstererek, “Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım” diye konuştu.

MADURO: SENDEN KORKMUYORUM, ELON MUSK. KAVGA EDELİM

Güney Amerika ülkesi Venezuela’da resmi sonuçlara göre 28 Temmuz’daki devlet başkanı seçimini kazandığı açıklanan mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ‘seçimlere hile karıştırıldığını’ öne süren Elon Musk’a tepki göstererek, “Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım” diye konuştu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

“Sosyal medya sanal bir gerçeklik yaratıyor ve bu sanal gerçekliği kim kontrol ediyor?” diye soran Nicolas Maduro, “Yeni baş düşmanımız, ünlü Elon Musk” ifadelerini kullandı. Maduro, milyarder iş insanına hitabe sözlerini şöyle sürdürdü: “Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım. Senden korkmuyorum, Elon Musk. Kavga edelim, nerede istersen.”

ELON MUSK KAVGA TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

New York Post’un haberine göre, Musk, Maduro’nun ‘kavga edelim’ teklifini kabul etti.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com