Ayşe Ateş: Rahat uyu sevgilim, bizim kimseye helal edecek hakkımız yok

Öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz." dedi.

  • ü
  • 24 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da silahlı bir saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Katlinde kimlerin eli varsa hepsini yargı önüne çıkarmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Sinan Ateş X (Twitter) hesabından eşinin bir canlı yayında kızlarıyla nasıl vakit geçirdiklerine ilişkin bir videoki “Sinan Ateş evinde nasıl bir babadır, kızları ile beraber nasıl vakit geçirirler” sorununa verdiği yanıtı paylaşan ve yorum bölümünde, “Beni öldürende yoktur din iman –  Kiralık katil Eray Özyağcı: Sinan Ateş isimli şahsı etkisiz hâle getirmek maksadıyla hızlı bir şekilde ateş etmem neticesinde şahıs hareketsiz kaldı.” ifadelerine yer veren Ayşe Ateş şöyle dedi:

‘YAVRULARIMIZDAN NE İSTEDİLER?’

Öyle ağır ki bunları yazmak, öyle yakıyor ki içimi. Ne istediler senden, ne istediler bizden? Yavrularımızdan ne istediler?

Öyle canlı ki hayalin sanki gözlerimizi kapatıp açsak kapıdan girecek gibisin. Seni asla unutmayacağız. Sen, solmasın diye her gün zihnimize resmini çizdiğimiz bir çiçek gibisin. Korkma.

‘KİMSENİN UĞRAMADIĞI SAHİPSİZ MEZARLAR GİBİYİZ’

Dün sen, ben ve kızlarımız yatağını bilen bir ırmak gibiydik. Ömrümüz kendi hâlinde akıp gidiyordu. Seni çekip aldılar, kopardılar hikâyemizden. Seninle tamamlanan yanlarımızı, seninle tamamlanacak yarınlarımızı çaldılar. Bugün kızlarımız ve ben nereye akacağını bilmeyen coşkun birer kaynak gibiyiz. Senden sonra yaşamak mı? Sen yoksun ya, şimdi evimizde hiç kimsenin uğramadığı sahipsiz mezarlar gibiyiz. Sensiz hiçbir şeyin önemi, hiçbir şeyin anlamı kalmadı.

Ama rahat uyu sevgilim!

Acımız, nefretimiz, öfkemiz öyle büyük ki hayallerini sahipsiz, davanı kimsesiz, hesabını hesapsız bırakmayacağız!


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KİMSEYE HELAL EDECEK HAKKIMIZ YOK’

Katlinde kimlerin eli varsa hepsini yargı önüne çıkarmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz.

Bizi yok sayamayacaklar, yıpratamayacaklar, yıldıramayacaklar!

Bizim kimseye helal edecek hakkımız yok.

Biliriz.

Senin de yoktu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com