Tolgahan Demirbaş’tan Sinan Ateş’in fiziki takibine pişkin yanıt: ‘Pankart asacaktık’

Sinan Ateş cinayetinin tutuklu sanığı Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın savcıya verdiği ifadeden bir bölüm daha ortaya çıktı. Demirbaş, Sinan Ateş'in evinin fiziki takibin yapılarak kendisine fotoğraf gönderilmesi için "Pankart asacaktık" yanıtını verdi.

  • ü
  • 22 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasında azmettirici olarak adı geçen eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın ifadeleri konuşulmaya devam ediliyor.

B Yüzü isimli sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüye göre; Demirbaş’ın Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile yapılan sorgusunda Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç’ın Ateş’i takip etmesi ve evinin önünden çektiği fotoğrafları Demirbaş’a göndermesinin sebebi soruldu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Demirbaş, “Kendisinin fiziki takip yaptığına da inanmıyorum, yapmadı diye biliyorum. Ben kendim de kesinlikle oraya gitmedim. O fotoğraflar bana geldiyse pankart asma düşüncemizden dolayıdır” dedi.

Dava dosyasına giren kayıtlara göre; Savcı ile Demirbaş arasındaki sorguda geçen diyalogdan ilgili bölüm şöyle:

Savcı: Burak Kılıç, 8 Nisan günü ve sonrasında Sinan Ateş’in oturduğu sitenin fiziki takibini yapmış. Aranızdaki mesajlardan böyle bir tespit var. Fiziki takip yaparak fotoğraflamış, fotoğrafları da WhatsApp üzerinden sana göndermiş.

Demirbaş: Sayın Savcım, hatırlamıyorum. Kendisinin fiziki takip yaptığına da inanmıyorum, yapmadı diye biliyorum. Ben kendim de kesinlikle oraya gitmedim. O fotoğraflar bana geldiyse pankart asma düşüncemizden dolayıdır.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com