Ayşe Ateş: Dost bilinen düşman, düşman bilinen dost oldu

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'le görüştü. Ateş, "Sinan'ın dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik" dedi.

  • ü
  • 10 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel’le görüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Ayşe Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi Sinan Ateş’in cinayeti üzerinde siyasi baskı olduğunu söyledi. Ayşe Ateş, “Hiç kimse bu işten kaçamayacak” dedi.

ATEŞ: BAHÇELİ’NİN ERDOĞAN’A ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU

Kendisini 10 gün önce Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın aradığını söyleyen Ateş, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. ‘Bunların sırtını sıvazlamayın’ dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘BİZE SAHİP ÇIKTILAR, ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’

“Sinan hayattayken Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar” diyen Ayşe Ateş, Özel’le yaptığı görüşmeye ilişkin olarak da, “Kendisini mahkemeye davet ettim, geleceğini söyledi. Sinan hayattayken Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar. Çok teşekkür ediyorum. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik” ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş, Mayıs ayında da CHP genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com