Adnan Oktar, gece yarısı Van Başkale Kapalı Cezaevi’ne nakledildi

Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi’nde bulunan Adnan Oktar'ın gece yarısı Van Başkale Kapalı Cezaevi’ne nakledildiği öğrenildi.

  • ü
  • 29 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Silahlı suç örgütü lideri olmakla suçlanan Adnan Oktar’ın Erzurum Cezaevi’nden Van Başkale Cezaevi’ne nakledildiği bildirildi. Oktar’ın cezaevinde yüzlerce genç avukatla görüşmesi nedeniyle hakkında başka bir soruşturma açılmıştı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nden çıkan kararda Adnan Oktar’ın tüm görüşmelerinin 3 ay süreyle görüntülü ve sesli olarak kayıt altına alınması, avukat görüşlerinde yanında “görevli” bulundurulmasına, kağıt veya notlara el konulmasına karar verilmişti.

ADNAN OKTAR’IN CEZAEVİ DEĞİŞTİ

Gazeteci Emrullah Erdinç’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre; Erzurum Cezaevi’nde yüzlerce genç avukatla yaptığı görüşme ile gündeme gelen Adnan Oktar’ın cezaevi değişti. Oktar dün gece Van Cezaevi’ne sevk edildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Silahlı suç örgütü lideri olmakla suçlanan Adnan Oktar’ın cezaevinde örgüt içindeki avukatlarla bir ayda 300’den fazla görüşme yaptığı ve bu görüşmelerin bazılarında avukatlara tacizde bulunduğu iddia edilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com