Trump’ın Taylor Swift’ten nefret tweeti ABD seçimlerine damga vurdu

Taylor Swift'in Demokratların Başkan Adayı Kamala Harris'e oy vereceğini duyurması üzerine Donald Trump çok kızdı.

  • ü
  • 16 Eylül 2024
  • ü
  • Dünya

ABD’li şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift’in Demokratların Başkan Adayı Kamala Harris’e oy vereceğini duyurması üzerine Donald Trump “Taylor Swift’ten nefret ediyorum” paylaşımı yaptı.

5 Kasım’da düzenlenecek başkanlık seçiminde Demokrat aday Kamala Harris’i desteklediğini açıkladı. Ünlü şarkıcı önceki seçimlerde de Joe Biden’ı desteklemişti.

284 milyon takipçili Instagram hesabı, aldığı ödüller ve rekor kıran şarkılarıyla çok geniş kitlelere ulaşabilmesi Swift’i etkili kılıyor. Ünlü şarkıcı 7,71 milyon takipçisi olan Trump’ı etkileşim ağıyla ezip geçti.

‘ÇOCUĞU OLMAYAN KEDİLİ KADIN’ ERDOĞAN’I HATIRLATTI

Swift’in Harris’e desteğini duyururken kedisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşması, Trump’ın başkan yardımcısı adayı James David Vance’in “Bu ülkeyi çocuğu olmayan kedi sahibi kadınlar yönetiyor.” açıklamasına gönderme olarak yorumlandı. Türkiye’de de Erdoğan, Cumhur İttifakı öncesi Devlet Bahçeli’yi benzer ifadelerle hedef yapmıştı.

‘TAYLOR SWİFT’TEN NEFRET EDİYORUM’

Swift’in seçimlere bu şekilde müdahil olmasından rahatsız olan Donald Trump, X hesabından “I hate Taylor Swift / Taylor Swift’ten nefret ediyorum” tweetiyle tartışmayı alevlendirdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ünlü şarkıcı Taylor Swift Trump’ın web sitesinde kendisinin “Trump’ı desteklediği izlenimini oluşturan yapay zeka destekli bir video” yüzünden siyasi tercihini böyle açıklama ihtiyacı hissettiğini söylemişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com