MHP’den yüzük ve dosya açıklaması: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez

Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş ile görüşmesine değinmeyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yüzük ve dosya açıklaması yaptı.

  • ü
  • 12 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumharbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü temasları sırasında paylaştığı yüzük ve dosya fotoğrafı tartışmalara neden olmuştu. Bahçeli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı turkuaz renkli bir taşın yer aldığı, üzerinde “Allah bana yeter.” yazılı yüzüğüne ilişkin açıklama geldi.

Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel ve öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşmesine değinmeyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, tv100’de ekranlara gelen Başak Şengül ile Doğru Yorum’a mesaj gönderdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Programın moderatörü Başak Şengül şunları söyledi:

“Semih Yalçın’ın da açıklamaları var. ‘Genel Başkanı’mızın bugün taktığı yüzük Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez tam tersi Cumhur İttifakı birlik ve bütünlüğü noktasında bir sıkıntı yoktur. Genel Başkanımız bugün görüş ve düşüncelerimiz noktasında her şeyi açıklıkla ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanı devletimizin başıdır ve bu ülkedeki her insanımız da her vatandaşımızla görüşür. Bu konuda MHP olarak bir rahatsızlığımız olamaz’ dedi Sayın Semih Yalçın.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com