Bahçeli, ‘elinin altında bir dosya’ ile yüzüklü mesaj: ‘Allah bana yeter’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, grup toplantısında taktığı "Allah bana yeter" yazılı yüzükle gündem oldu. Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli, yüzüğünün yakın çekim fotoğrafını Instagram hesabından da paylaştı.

  • ü
  • 11 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında taktığı yüzük dikkat çekti. Bahçeli yüzüğünün yakın çekim fotoğrafını Instagram hesabından da paylaştı.

Bahçeli’nin taktığı yüzükte, “Allah bana yeter” yazdığı görüldü. Öte yandan Bahçeli’nin taktığı rozette de Göktürkçe aynı mesaj yer aldı.

ORTAK ERDOĞAN’IN İKİLİ TEMASLARI 

İttifak ortağı Erdoğan’ın temaslarını değerlendiren Bahçeli “Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır” ifadelerini kullandı.

Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le, önümüzdeki günlerde Ayşe Ateş’le görüşecek olan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde de sürpriz bir şekilde İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşmüştü.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘BAHÇELİ MESAJ VERMEK İSTİYOR OLABİLİR’

Halk TV yayınında konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yüzüklü mesajın ne anlama geldiğiyle ilgili soruya, “Bu yüzüğün bir anlamı olabilir. Bir yumrukla mesaj vermek istiyor olabilirler. Ancak bunu yorumlamak bize düşmez. Çünkü bu mesajın muhatabı biz değiliz” yanıtını verdi.

‘ELİNİN ALTINDA BİR DE DOSYA DURUYOR’

Gazeteci Altan Sancar ise yaptığı değerlendirmede, “Bahçeli’nin yüzüklü mesaj verdiği fotoğrafında, elinin altında bir de dosya duruyor. Bu derece ince düşünülmüş bir fotoğrafta elbette bu ayrıntının da önemi vardır.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com