Taylor Swift’ten Harris’e münazara desteği: İnandığım davalar için savaşıyor

Swift, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çoğunuz gibi ben de münazarayı izledim ve değerlendirmemi yaptım. Harris’e oy veriyorum çünkü, inandığım davalar için savaşıyor" dedi.

  • ü
  • 11 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Dört kez Grammy kazarak müzik tarihine geçen ünlü şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift, Kamala Harris’i desteklediğini duyurdu. Müzik kariyeri boyunca pek çok rekora imza atan, 2023 yılında Time Dergisi tarafından yılın kişisi seçilen ve aldığı ödüllerle tarihe geçen Taylor Swift, başkanlık yarışında Demokrat Parti’nin adayı Kamala Harris’i destekleyeceğini açıkladı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Swift, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çoğunuz gibi ben de münazarayı izledim ve değerlendirmemi yaptım. 2024 Başkanlık Seçimi’nde oyumu Kamala Harris ve Tim Walz’a vereceğim. Harris’e oy veriyorum çünkü o, savunulması gereken haklarımızı düşündüğümde ihtiyacımız olan savaşçı ve benim de inandığım davalar için savaşıyor. Bu ülkede kaos değil, sakinlik tarafından yönetilirsek çok daha fazlasını başarabileceğimize inanıyorum” diye yazdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com