Taylor Swift rekora doymuyor, 1 günde 300 milyonu aştı

Dünyanın en popüler söz yazarı ve şarkıcılarından biri olan Taylor Swift kendi rekorlarını kırıyor. Son albümü bir günde 300 milyondan fazla dinlendi.

  • ü
  • 21 Nisan 2024
  • ü
  • Yaşam

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift (Fotoğraf: Danish Ravi /ZUMA Press Wire - Depo Photos)

Taylor Swift, Spotify’da cuma günü 200 milyon dinlenme ile rekor kıran ‘The Tortured Poet’s Department’ – İşkence Gören Şairler’ albümü, 300 milyon dinlemeyi de geçti. Spotify tarihinde tek bir günde 300 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan ilk albüm oldu.

Günümüzün en popüler söz yazarı ve şarkıcılarından biri olan Taylor Swift ardı ardına kendi rekorlarını kırıyor. Müzik dinleme platformu Spotify, Cuma günü ‘The Tortured Poet’s Department’ ile tarihinde tek bir günde 200 milyon dinleme sayısına ulaşan ilk albüm olduğunu açıklamıştı. Sptify, Cumartesi günü erken saatlerde bu haberi güncelleyerek ilk gün dinleme sayısının 300 milyonu aştığını bildirdi.

TWEET İLE DUYURDU

Bir tweet ile rekor rakamları duyuran şirket, ‘19 Nisan 2024’te Taylor Swift’in ‘The Tortured Poets Department’ı, Spotify tarihinde tek bir günde 300 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan ilk albüm oldu’ ifadelerine yer verdi.

16 PARÇA DAHA EKLEYECEK

Swift’in, ‘The Tortured Poets Department’ı yayımlanmasından sadece iki saat sonra, gece yarısı televizyonda yaptığı önceden var olan 16 parçaya 15 parça daha ekleyeceğini duyurması, dinlenme rakamlarını daha da artırdı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ESKİ REKORLAR DA ONUNDU

Yeni albüm çıkmadan önce yine Swift, daha önce 2022’deki ‘Midnights’ ve 2023’teki ‘1989 (Taylor’s Version)’ ile bir günde en çok dinlenen şarkı rekorlarını elinde tutuyordu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com