Süperstar Ajda Pekkan: Anne olmak içimde ukde kaldı

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Ajda Pekkan, "60 yıllık kariyeriniz boyunca içinizde ukde kalan bir şey oldu mu?" sorusunu yanıtladı.

  • ü
  • 14 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Ajda Pekkan, İzmir Kültürpark Açık Hava Konserleri kapsamında hayranlarıyla...

Süperstar Ajda Pekkan, anne olmayı çok istediğini, bunun içinde bir ukde olarak kaldığını söyledi. Pekkan, Harper’s Bazaar’a verdiği röportajda itiraflarda bulundu. Çocuk özlemini ve içinde ukde kalan annelik duygusunu dile getiren Pekkan, “Belki bir süperstar olamazdım ama çocuk sahibi olmayı çok isterdim. Benim için anne olmak kesinlikle içimde ukde olarak kalmış bir konu.” dedi.

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Ajda Pekkan geçtiğimiz haftalarda Harper’s Bazaar’ın düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri’nde ‘Yaşam Boyu İkon’ ödülünü almıştı. Dergi ünlü şarkıcıya “60 yıllık kariyeriniz boyunca içinizde ukde kalan bir şey oldu mu?” sorusunu yöneltti.

‘DÜŞÜNEMEDİM, ANNE OLMAK İÇİMDE UKDE KALDI’

Süperstar, “Belki bir Süperstar olmazdım ama çocuk sahibi olmayı çok isterdim. Daha genç yaşta hayatın koşturması, kaosu ve kariyer stresi içinde bunu göremedim. Düşünemedim… Anne olmak kesinlikle içimde ukde kalmış bir konu benim için.” cevabını verdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ŞARKICI OLMASAYDI…’

Ayrıca Ajda Pekkan, modaya büyük ilgisinin olduğunu ve şarkıcı olmasaydı “Yapacağım tek iş, moda tasarımcılığı olurdu.” sözleriyle açıkladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com