Kızılcık Şerbeti’ne yeni transfer

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, Show TV’de ekrana gelen 'Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna oyuncu Özge Özacar da dahil oldu.

  • ü
  • 13 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Show TV’de ekrana gelen ‘Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna oyuncu Özge Özacar da dahil oldu. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı ‘Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özacar’ın katılması dizinin ömrünün uzayacağı şeklinde yorumlandı.

12 Ocak Cuma akşamı ekrana gelen bölümünde, Özge Özaçar’ın canlandırdığı karakter izleyiciyle buluştu. Kazadan sonra meydana gelen hastalığı yendikten sonra hayatında yeni bir sayfa açılan Ömer (Barış Kılıç) yeni bölümde bu gizemli karakterle bir araya geliyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Gold Film yapımı Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

22 Nisan 1995’te İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. Chubbuck, Le Coq, Meisner oyunculuk tekniklerine dair eğitimler almış olan oyuncu, Bursa Bülbülü filminde canlandırdığı Arzu karakteriyle bu yıl yeniden izleyiciyle buluştu. İngilizce ve Fransızca bilen Özacar mayıs ayında gerçekleşen Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüdü.

ÖZGE ÖZACAR’IN OYNADIĞI DİZİLER

Tatlı Küçük Yalancılar (2015) – Müge
Oyunbozan (2016) – Zeynep
Lise Devriyesi (2017) – Meltem
Meryem (2017-2018) – Naz Sargun
Sevgili Geçmiş (2019) – Azra Yılmaz
Kefaret (2020-2021) – Meltem Serez
Baba (2022) – Cansu
Kısmet (2023- ) Melike (Fox TV)

ÖZGE ÖZACAR’IN OYNADIĞI FİLMLER

Hababam Sınıfı Yeniden(2019) – Didem

DİJİTAL

Seyyar (2021) – Çiğdem (puhutv)
Hayaller ve Hayatlar (2022-) – Mehveş (beIN CONNECT)
Bursa Bülbülü (2023) Arzu (Disney + )

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com