YouTuber yorumu elektrikli araç üreticisini zora soktu

Marques Brownlee şimdiye kadar incelediği en kötü araç olduğunu söyledi. Fisker çalışanının sosyal medyada yayılan videosu soru işaretlerini çoğalttı.

  • ü
  • 08 Mart 2024
  • ü
  • Teknoloji

Popüler tüketici araçları YouTuber’ı Marques Brownlee (diğer adıyla MKBHD) “Bu Şimdiye Kadar İncelediğim En Kötü Araba” başlıklı bir videoda elektrikli araç üreticisi Fisker’ın yeni Ocean SUV’sini yerden yere vurdu. Üç haftadan kısa bir süre önce yayımlanan video 4,3 milyondan fazla görüntülenme aldı.

Brownlee, “Bana bu arabayı verseniz bile kullanmak istemem” diyerek sözlerini tamamlarken aracın gösterişli fiziksel tasarımını alkışladı ancak isimsiz tuşlar, izleyemediğiniz açılır tavan, güneş panelleri ve anahtarlık, kameralar ve daha fazlasıyla ilgili yazılım hataları da dâhil olmak üzere “pek çok garip” seçimi eleştirdi.

Sistemde hâlâ açık var

Ünlü YouTuber’ın fark ettiği bazı sorunları çözmesi beklenen aracın yeni güncellemesinden sonra bile Fisker’in yazılımında “hâlâ bazı açıklar olduğu” şirketin bir çalışanı tarafından itiraf edildi.

J&S Mitsubishi’nin sahibi George Saliba tarafından TikTok’ta paylaşılan videoda kendisini Fisker’da mühendis olarak tanıtan kişi yeni güncellemenin bazı sorunları çözeceğini ancak sistemde hâlâ bazı açıklar olacağını ve yeni güncellemeler yapmaları gerekeceğini ifade etti. Saliba’nın pazar günü paylaştığı video 3.4 milyon görüntülenme aldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Fisker Ocean SUV’yi Haziran 2023’te piyasaya süren şirketin, 2024’ü atlatmalarına yarayacak kadar fon elde edemeyebileceği konuşuluyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com