Paris’te kadro değişimi tartışmasında menajerlik şirketi Bakara suresi paylaştı

Paris'te yarışacak olan Kadın Voleybol Milli Takımı'nda Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın davet edilmişti. Yaşanan değişim sonrası Şenoğlu'nun menajerlik şirketi sosyal medyadan Bakara Suresi 216. ayetini paylaştı.

  • ü
  • 27 Temmuz 2024
  • ü
  • Spor

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda yarışacak olan Kadın Voleybol Takımı’nda yaşanan kadro değişikliği tartışmalarına ‘Bakara suresi’ de girdi. Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı için Paris’ten ayrılan Tuğba Şenoğlu’nun menajerlik şirketi yaşanan olaylara Bakara Suresi 216. ayeti ile karşılık verdi.

Paris’te yarışacak olan Kadın Voleybol Milli Takımı’nda Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın davet edilmişti. Yaşanan değişim sonrası Şenoğlu’nun menajerlik şirketi sosyal medyadan paylaştığı Bakara Suresi 216. ayeti ile karşılık verdi.

BAKARA SURESİ: SİZİN ŞER GÖRDÜKLERİNİZDE…

Bakara Suresi 216. ayeti paylaşan şirket “Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.” sözlerinin ardından bir de “Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz.” açıklamalarını yaptı.

BAKARA SURESİ ESKİ BAKAN BAĞIŞ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Bakara suresi, dönemin AB Bakanı Egemen Bağış’ın gazeteci Metehan ile aralarında geçtiği öne sürülen telefon konuşması ile gündeme gelmişti. 2014 yılında kamuoyu gündemine gelen kayıtlarda Bağış, Kur’an ayetiyle dalga geçercesine ‘Oğlum ben her gün her Cuma bir tane ayet sallıyorum’ diyordu.

TUĞBA ŞENOĞLU KADRODAN NEDEN ÇIKARILDI?

26 yaşındaki voleybolcunun sakatlığının olmadığı ve antrenör kararıyla kadro dışı kaldığı öğrenildi. Beyza Arıcı ise kadroda +1 olarak yer almaya devam ediyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

FİLENİN SULTANLARI ZORLU RAKİPLERLE KARŞILAŞACAK

Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com