Filenin Sultanları Fransa’yı set vermeden yendi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'da oynanan FIVB Milletler Ligi'nin dördüncü maçında Fransa'yı 3-0 mağlup etti.

  • ü
  • 20 Mayıs 2024
  • ü
  • Spor

Melissa Vargas

A Milli Kadın Voleybol Takımı, istediği sonuçları alamadığı Voleybol FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde Antalya’da oynanan maçta Fransa’yı 3-0 yenmesini bildi ve ikinci galibiyetini elde etti.

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi (VNL) organizasyonunun Antalya etabındaki ilk hafta mücadelesinin dördüncü ve son maçında Fransa ile Türkiye karşılaştı. Milliler maçı set vermeden 3-0 kazandı.

Bu seneki ilk sınavını Milletler Ligi’nde veren ve ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup olan ay-yıldızlı ekip, Hollanda’yı 3-1’lik skorla geçmiş, İtalya’ya 3-1 yenilmişti.

Bu sezon lige 3-0’lık Almanya galibiyetiyle başlayan Fransa ise daha sonraki maçlarında Polonya’ya 3-0 yenildi, Bulgaristan’ı 3-1 yendi.

“Filenin Sultanları”, ligin ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran’da ABD’de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran’da Çin’de mücadele edecek.

16 takımın mücadele verdiği VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallerde yer alma hakkı kazanacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com