Fenerbahçe, Samsun’da Göztepe dejavusu yaşadı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu Samsunspor deplasmanında Göztepe dejavusu yaşadı. 2-1 önde olan Sarı-Lacivertli ekip, 88. dakikada yediği golle sahadan 2-2'lik skorla ayrılmak zorunda kaldı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında benzer şekilde Göztepe ile 2-2 berabere kalmıştı.

Trendyol Süper Ligde Samsunspor ile Fenerbahçe Samsunda karşılaştı. (Depo Photos)

Jose Mourinho yönetiminde yılların şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında gittiği Samsunspor deplasmanında Göztepe dejavusu yaşadı. Maçın son bölümüne 2-1 önde giren Sarı-Lacivertli ekip, 88. dakikada yediği golle sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Fenerbahçe, Süper Lig’in 2. haftasında konuk olduğu Göztepe karşısında 2-0 önde olmasına rağmen uzatma anlarında yediği golle İzmir’den 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Samsunspor, Fenerbahçe, Süper Lig, Tadic

Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında Tadic ile öne geçti.

FENERBAHÇE, TADIC İLE ÖNE GEÇTİ

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan mücadelede gol perdesini Dusan Tadic’le Fenerbahçe açtı. Sırp oyuncu savunmanın hatasında takımını öne geçirdi. İlk yarı 1-0 tamamlanırken; Sarı-Lacivertli ekipte Fred, 40. dakikada gördüğü kartla cezalı duruma düştü.

Samsunspor, Fenerbahçe, Süper Lig

İKİNCİ YARIDA ÜÇ GOL

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip, Emre Kılınç’ın güzel asistini tek vuruşla ağlara gönderen Holse ile skoru eşitledi. 62. dakikada oyuna sonradan dahil olan Saint-Maximin, sol taraftan iki rakip oyuncuyu çalımladıktan sonra çektiği şutla Fenerbahçe’yi yeniden öne geçirdi: 1-2.

Samsunspor, Fenerbahçe, Süper Lig

Maça çok büyük ilgi gösteren Samsunsporlu taraftarlar, maçtan önce İngilizce ‘Kuzeyin Kralı’ pankartı açtı.

Samsunspor, Fenerbahçe, Süper Lig, Soner Aydoğdu

SAMSUNSPOR SONER AYDOĞDU İLE EŞİTLİĞİ YAKALADI

İlerleyen dakikalarda baskısını artıran Samsunspor, 88. dakikada Soner Aydoğdu ile bir kez daha durumu eşitledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 17’ye, Samsunpor ise 19’a yükseltti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Samsunspor, Fenerbahçe, Süper Lig

Süper Lig’in bir sonraki haftasında Jose Mourinho’nun öğrencileri sahasında Bodrum FK’yi ağırlayacak. Samsunspor ise Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com