Beşiktaş, Konyaspor ile sevindi

Milli ara öncesi uzatma anlarında yediği golle Gaziantep FK deplasmanından beraberlikle dönen Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında ağırladığı Konyaspor'u Immobile (penaltı) ve Rafa Silva'nın golleriyle 2-0 yenerek taraftarlarını sevindirdi. Semih Kılıçsoy, 7 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Beşiktaş, Konyaspor'u Immobile ve Rafa Silva'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor’u ağırladı. Siyah-Beyazlı ekip, Immobile ve Rafa Silva’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak tribünleri dolduran tarafarlarını sevindirdi.

Beşiktaş sevinç

Immobile, penaltıdan attığı golle Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

IMMOBILE’NİN PENALTISIYLI ÖNE GEÇTİ

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, 28. dakikada Semih Kılıçsoy’un Boranijasevic’in müdahalesi sonrası yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Immobile, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi ve bu sezon ligdeki 8. golünü kaydederek krallık yarışında açık ara liderliğini devam ettirdi.

Beşiktaş sevinç, Rafa Silva

Rafa Silva, Konyaspor karşısında Beşiktaş’ı 2-0 öne geçirdi.

RAFA SILVA FARKI İKİYE ÇIKARDI

Beşiktaş, ilk yarı 1-0 sona erecek derken soyunma odasına iki farklı üstünlükle gitti. 45+2’de Rafa Silva savunmanın hatasında kaleci Slowik ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu direğin dibinden ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. İlk devre ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Konuk Konyaspor, maçın ikinci yarısında sergilediği etkili oyunla tehlikeli pozisyonlar üretse de ev sahibi ekip üstünlüğünü korumayı bildi. Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri de yakaladıkları hücum fırsatlarını değerlendiremezken karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Siyah-Beyazlı ekip, sahadan 2-0 galip ayrılarak 8 maçta 20 puanla ikinci sıraya yerleşti. 9 maçta 25 puan toplayan Galatasaray, Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor.

Beşiktaş, bir sonraki hafta dev derbide Galatasaray’a konuk olacak. Konyaspor ise Gaziantep FK deplasmanına gidecek.

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy

7 maç sonra ilk 11’de sahaya çıkan ve penaltı yaptıran Semih Kılıçsoy’u taraftarlar alkışladı.

SEMİH KILIÇSOY, 7 MAÇ SONRA İLK 11’DE

Giovanni van Bronckhorst, Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları mücadeleye ilk 11’de başlayan oyunculardan Joao Mario’yu yedeğe çekti, Gabriel Paulista ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı. Hollandalı teknik adam, bu iki ismin yerine savunmada Emirhan’ı, kanatta ise Semih Kılıçsoy’u ilk 11’de görevlendirdi. Semih Kılıçsoy, tüm kulvarlarda 7 maç sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Son olarak 29 Ağustos’ta İsviçre ekibi Lugano ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşının başlangıç kadrosunda yer alan 19 yaşındaki milli futbolcu, son 7 maçta ise Van Bronckhorst tarafından ilk 11’de tercih edilmemişti. Kılıçsoy, bu maçların 6’sında sonradan oyuna dahil olurken, birinde ise süre bulamamıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com