Fenerbahçe, 15 yaşındaki kaleciyi Edin Dzeko ile geçti

Süper Lig’in açılış haftasında Adana Demirspor’u ağırlayan Fenerbahçe, tamamen dolu tribünler önünde zor da olsa kazanmasını bildi. Sarı-Lacivertli ekip, 3 puana, Saint-Maximin’in asisti ve Edin Dzeko’nun plasesiyle ulaştı. Transfer tahtası kapalı olan Adana Demirspor'da kaleyi, bir ay sonra 16 yaşına girecek olan Deniz Eren Dönmezer korudu.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Adana Demirspor İstanbul'da karşılaştı. (Depo Photos)

Portekizli ünle teknik direktör Jose Mourinho ile bu sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Süper Lig’in açılış haftasında, transfer tahtası kapalı olan Adana Demirspor’u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip, zor da olsa sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Fenerbahçe’nin golünü, Allan Saint-Maximin’in asistiyle Edin Dzeko kaydetti. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Sarı-Lacivertli taraftarlar, tribünleri tamamen doldurdu. Hiç transfer yapamayan Adana Demirspor’da kaleyi, bir ay sonra 16 yaşına girecek olan Deniz Eren Dönmezer korudu.

Fenerbahçe, Allan Saint Maximin

Fenerbahçe’nin yeni transferi Allan Saint-Maximin

ASİST SAINT-MAXIMIN’DEN, GOL EDIN DZEKO’DAN

Fenerbahçe, 34. dakikada Edin Dzeko’nun golüyle perdeyi açtı. Sarı-Lacivertli ekip adına sezonun ilk golünde asisti yeni transfer Saint-Maximin yaptı. İlk yarıyı tek golle önde bitiren Fenerbahçe, ikinci yarıda skoru korudu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertliler, Jose Mourinho yönetiminde ilk lig maçında 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe, salı akşamı Ülker Stadyumu’nda Lille ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçının ardından hafta sonu ligde Göztepe’ye konuk olacak. Adana Demirspor ise Rizespor’u ağırlayacak.

Fenerbahçe, Jose Mourinho

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maç boyunca 4. hakeme itirazlarda bulundu.

MOURINHO İLK LİG MAÇINDA

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, takımının başında ilk lig maçına çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşma öncesinde ilk lig maçına çıkan teknik direktörlerine tezahüratlarla destek verdi. Maç boyunca 4. hameme itirazlarda bulunan Mourinho, 90+3. dakikada sarı kart gördü.

Adana Demirspor, kaleci Deniz Eren Dönmezer,

Adana Demirspor’da kaleyi 15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezer korudu.

15 YAŞINDAKİ DENİZ DÖNMEZER İLK 11’DE

Transfer tahtası kapalı olduğu için kadrosunda genç oyuncular bulunduran Adana Demirspor’un Fenerbahçe’ye karşı kalesini 15 yaşındaki Deniz Dönmezer korudu. Geçen sezon ligde Antalyaspor maçının son dakikasında oyuna girip 1 dakika süre alan genç file bekçisi, Süper Lig’de ilk kez 11’de forma giydi.

Fenerbahçe, tribün, taraftar

TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Tribünlerin dolduğu maçta Fenerbahçeli taraftarlar ilk lig mücadelesinde takımını yalnız bırakmadı.Karşılaşma öncesinde stat çevresinde toplanan sarı-lacivertliler, sahaya çıkan oyuncularına tezahüratlarla destek verdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

SÜPER LİG 1. HAFTA MAÇLARI

Fenerbahçe – Adana Demirspor: 1-0

Antalyaspor – Göztepe: 0-0

Kasımpaşa – Konyaspor: 2-3

Galatasaray – Hatayspor: 2-1

11 AĞUSTOS PAZAR

19:15    Sivasspor – Trabzonspor

21:45   Alanyaspor – Eyüpspor

21:45   Samsunspor – Beşiktaş

12 AĞUSTOS PAZARTESİ

21:00   Bodrum FK – Gaziantep FK

21:00   Rizespor – Başakşehir FK

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com