Euro 2024’te Belçika-Slovakya maçını Halil Umut Meler yönetecek

UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev. FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu'nda Belçika ile Slovakya arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası B Grubu’nda Belçika-Slovakya maçını Halil Umut Meler yönetecek. UEFA’nın açıklamasına göre Almanya’nın Frankfurt kentinde 17 Haziran Pazartesi günü Türkiye saati ile 19.00’da baylayacak mücadelede Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi, Hollanda Futbol Federasyonundan Serdar Gözübüyük olacak Alman Bastian Dankert VAR, Alper Ulusoy ve Alman Marco Fritz ise AVAR görevini üstlenecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

TÜRKİYE’NİN İLK MAÇI 18 HAZİRAN SALI GÜNÜ

Gurbetçilerimizin yoğun desteğiyle ikinci ev sahibi konumundaki Türkiye, ilk maçında 18 Haziran 2024 Salı günü Dortmund’da Gürcistan ile karşılaşacak. Türk Milli Takımı, gruptaki ikinci maçını 22 Haziran 2024 Cumartesi günü Portekiz ile Dortmund’da, üçüncü karşılaşmasını ise 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile Hamburg’da oynayacak. 6 grupta 24 ülkenin mücadele ettiği Euro 2024’te ilk ikiye girenlerin yanı sıra en iyi 4 üçüncü de ikinci tura çıkacak. Türkiye, Gürcistan’ı yenmesi halinde ikinci tur için büyük avantaj elde edecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com