Beşiktaş, Sivasspor’u iki golle geçti

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde taraftarlarını sevindiren sonuçlar alarak şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında ağırladığı Sivasspor’u 2-0 mağlup ederek üçte üç yaptı. Bir maçı ertelenen Siyah-Beyazlı ekibin gollerini Immobile ve Gedson Fernandes attı.

Beşiktaş ile Sivasspor İstanbul'da karşılaştı. (Depo Photos)

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde geçen sezondan çok farklı bir oyun ortaya koyan ve taraftarlarını sevindiren sonuçlar alarak şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında Sivasspor’u ağırladı. Sahadan 2-0 galip ayrılan Siyah-Beyazlı ekip, üçte üç yaptı. Avrupa maçları nedeniyle bir karşılaşması ertelenen Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 27. dakikada penaltıdan Immobile ve 89. dakikada Gedson Fernandes kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 9’a yükseltti. Sivasspor ise 4 puanda kaldı.

Beşiktaş, Immobile

IMMOBILE PENALTIYLA ÖNE GEÇİRDİ

Maçın 26. dakikasında Beşiktaş penaltı kazandı. Masuaku’nun soldan ortasında topun Radakovic’in eline temas etmesinin ardından VAR incelemesi yapan hakem penaltı noktasını gösterdi. 27. dakikada topun başına geçen Immobile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. İtalyan yıldız, Beşiktaş formasıyla ligde 3. kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş, Gedson Fernandes

GEDSON FERNANDES SKORU İLAN ETTİ

Mücadelenin 89. dakikasında Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Sivasspor’un defansının arkasına atılan topu göğsüyle yumuşattıktan sonra kaleci Ali Şaşal’ın öne çıktığını gören Gedson Fernandes, aşırtma bir vuruşla şık bir gole imza attı ve skoru ilan etti: 2-0. Gedson Fernandes, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Milli maç arasından sonra Süper Lig’de Beşiktaş derbide Trabzonspor ile karşılaşacak. Sivasspor ise Gaziantep FK’yi ağırlayacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com