Galatasaray, Young Boys’un acısını Adana Demirspor’dan çıkardı

Hafta içinde İsviçre’nin Young Boys takımına rövanşta da yenilerek Şampiyonlar Ligi’nden elenen Galatasaray, Süper Lig’in 4. hafta maçında konuk olduğu Adana Demirspor’u 5 golle yenerek üçte üç yaptı. Üç kez penaltı kararının çıktığı maçta ikisini kaleciler kurtardı.

İsviçre ekibi Young Boys’a iki maçta da yenilerek yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde lig etabına kalamayan Galatasaray, Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor’un konuğu oldu. Young Boys’a elendikten sonra eleştirilerin odağında olan Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, sahadan 5-1 galip ayrılarak moral buldu.

Galatasaray sevinç, Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti.

İLK YARIDA GOL YAĞMURU

Mücadelenin 9. dakikasında Kerem Aktürkoğlu perdeyi açarken; 18. dakikada Semih Güler’in kendi kalesine attığı golle durum 2-0 oldu. 31. dakikada Barış Alper Yılmaz, 37. dakikada ise Dries Mertens, Galatasaray adına skor tabelasını değiştirdi ve ilk yarı 4-0 sona erdi.

Galatasaray sevinç, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı

BEŞİNCİ GOL ABDÜLKERİM BARDAKCI’DAN

Oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Galatasaray, 60. dakikada Abdülkerim Bardakcı’yla farkı 5’e yükseltti. Bu dakikadan sonra Adana Demirspor, en azından bir gol için rakip kalede zaman zaman etkili oldu.

Galatasaray sevinç, Barış Alper Yılmaz

ADANA DEMİRSPOR, İLKİNİ KAÇIRDI, İKİNCİDE ATTI

Maçın son bölümlerine penaltı kararları damga vurdu. VAR incelemesinin ardından penaltı kazanan Adana Demirspor’da Yusuf Sarı’nın 67. dakikadaki vuruşunu kaleci Fernando Muslera köşeden kurtardı. 79. dakikada bir penaltı daha kazanan ev sahibinde Gravillon topu filelere yollamayı başardı.

Galatasaray sevinç, Batshuayi

Batshuayi, bir penaltı kaçırdığı maçta fırsatları değerlendiremedi.

BATSHUAYI, ALTINCI GOL FIRSATINI KAÇIRDI

Maçın son dakikalarına girilirken Yusuf Demir’e ceza sahası içinde yapılan müdahalenin ardından penaltı düdüğü bu kez Galatasaray lehine çıktı. VAR incelemesinin ardından Adana Demirsporlu Tolga Kalender kırmızı kart gördü. 90+1. dakikadaki penaltı vuruşunda Batshuayi’nin şutunu genç kaleci Deniz çıkardı. Böylece 3 penaltı kararı çıkan maçta ikisini kaleciler kurtardı.

BİR MAÇI EKSİK GALATASARAY ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 5-1’lik farklı sonuçla ayrıldı. Bu sonucun ardından Galatasaray ligde üçte üç yaptı ve 9 puana ulaştı. Hatayspor ve Konyaspor’u 2-1’lik skorlarla deviren sarı-kırmızılı ekibin 3. haftadaki Gaziantep FK maçı ertelenmişti. Adana Demirspor ise 1 puanda kaldı.

Galatasaray, Mauro Icardi

MAURO ICARDİ SAKATLANDI

Galatasaray’da Mauro Icardi ilk yarıda sakatlandı. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Arjantinli forvet 23. dakikada sakatlık yaşadı. Sahada tedavisinin ardından maça devam edemeyen Icardi 25. dakikada oyundan çıktı. Mauro Icardi’nin yerine Michy Batshuayi oyuna dahil oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com