Arda Güler bilmecesi: ‘Real Madrid’den ayrılması büyük bir hata olur’

İspanyol basınından AS muhabiri Alberto Perez Sierra, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında beIN Sports’a önemli açıklamalarda bulundu.

  • ü
  • 23 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Arda GÜler (FOTOĞRAF: CHARLY TRIBALLEAU / AFP)

İspanyol basınından AS muhabiri Alberto Perez Sierra, Arda Güler’in Real Madrid’deki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Genç yeteneğin potansiyeline vurgu yaptı ve sabırlı olması gerektiğini belirtti.

İspanyol basınından AS muhabiri Alberto Perez Sierra, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında beIN Sports’a önemli açıklamalarda bulundu. Güler’in takımda az forma şansı bulmasının sebeplerini ve genç oyuncunun gelecekteki potansiyelini değerlendiren Sierra, Arda’nın sabırlı olması gerektiğinin altını çizdi.

‘EĞER AYRILIRSA BU BİR HATA OLUR’

AS muhabiri Alberto Perez Sierra, Arda’nın takımda kalması gerektiğini savunarak, “Eğer ayrılırsa bu bir hata olur” ifadelerini kullandı. Sierra, geçmişte Real Madrid’den ayrılan oyuncuların pişmanlıklarını göz önünde bulundurarak, Arda’nın potansiyeline inandığını ve büyük bir Real Madrid oyuncusu olma kapasitesine sahip olduğunu vurguladı.

‘GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖRÜLÜYOR’

Sierra, Ancelotti’nin yeni bir saha içi yöneticisi arayışında olduğunu belirterek, “Ancelotti yeni bir Toni Kroos, yani bir saha içi yöneticisi bulmaya çalışıyor. Bence Carlo, Arda Güler’e karşı sabırlı” dedi. Genç oyuncunun takım içindeki rolünü bulmasının önemine değinen muhabir, “Real Madrid’de genç bir oyuncu olduğunuzda sabır çok önemlidir. Dönüşümlü olarak maçlara ilk 11’de ya da yedek kulübesinde başlayabilir” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Sierra, Real Madrid taraftarlarının Arda Güler’e olan ilgisini de vurgulayarak, “EURO 2024 sayesinde Arda Güler’in gerçek seviyesini ve sahip olduğu potansiyeli gördüler. Arda Güler büyük bir potansiyel ve geleceğin yıldızı olarak görülüyor ama önce Modric gibi altın neslin son oyuncularının veda etmesi gerekiyor” dedi. Bu süreçte Güler’in, Real Madrid’in dinamiklerini ve yıldız olmanın baskısını anlamak için harika bir zaman geçirdiğini belirtti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com