‘Zübük’le başlayan Erdoğan, Kemal Sunal filmlerinden gidiyor: Mazlum ve küçük enişte kim?

Erdoğan, CHP LİDERİ Özgür Özel için "Mazlum", İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için ise "küçük enişte" benzetmesi yaptı.

  • ü
  • 10 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında bugün İzmir mitinginde konuştu. Kemal Sunal filmlerinden örnek veren ve Zübük karakteri ile gündeme gelen Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel için “Mazlum”, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için ise “küçük enişte” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’E MAZLUM BENZETMESİ

CHP’nin başındaki genel başkanın varlığının yokluğuğunun belli olmadığını öne süren Erdoğan, “Gelen giden posta koyuyor. Biz siyasetteki tecrübemizle Özgür efendiye birtakım tavsiyelerde bulunabiliriz. Mazlum karakterine döndü. Her kafası bozulan tekme dolap dalıyor. Bay Kemal’in ahı bunları tuttu. Bir de İstanbul’da tutmayın küçük enişteyi var. Zaten yarım gün mesai yapıyor. Ülkemiz adına samimi olarak üzüntülüyüz. Türkiye’de son 21 yılda her şeyi değiştirip, geliştirdik. Her konuda ülkemize çağ atlatacak işler yaptık. Bu süreçte sadece muhalefeti değiştiremedik.” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ERDOĞAN: BİZDE KİBİR OLMAZ

Dün de kendilerini milletin üstünde görüyor insanımıza tepeden bakıyorlardı. Bugün kendi mensupları dahil herkese aynı nobranlıkta davranıyorlar. Bugün terör örgütlerinin uzantılarıyla kent uzlaşısı adı altında gizli saklı işler çeviriyorlar. Şu Körfez’in haline bakın. İzmir gibi bir şehrimiz buna layık mı? Kibirlerinin üstünü taklitçilikle örtmeye çalışıyorlar. Muhalefet salkım saçak da olsa hamd olsun biz bu ülkenin önüne Türkiye Yüzyılı gibi bir vizyon koymayı başardık.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com