Özdil’den ‘Cumhuriyet AK Partisi’ yakıştırması: Özgür Özel seçilir seçilmez Buket Aydın’ı aradı

Gazeteci Yılmaz Özdil, Özel’in CHP Genel Başkanı seçilir seçilmez başka bir iktidar yanlısı gazeteci Buket Aydın’ı aradığını ileri sürdü.

  • ü
  • 10 Mayıs 2024
  • ü
  • Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in AKP yanlısı ‘gazeteci’ Taha Hüseyin Karagöz’le görüşmesi tepkilere yol açmıştı. Özel, Karagöz’ün kendisine düğün davetiyesi vermeye geldiğini açıklamıştı. Bu tartışmaların ardından gazeteci Yılmaz Özdil’den yeni bir iddia geldi. Özdil, Özel’in CHP Genel Başkanı seçilir seçilmez başka bir iktidar yanlısı gazeteci Buket Aydın’ı aradığını ileri sürdü.

“ÖZGÜR ÖZEL ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞTI AMA BUKET AYDIN’I ARADI”

Özdil, CHP’ye ‘Cumhuriyet AK Partisi’ yakıştırması yaptığı yayınında, Özel ile Aydın arasındaki telefon görüşmesini şöyle anlattı:

Bu Özgür Özel’in troll mroll makam odasında ağırlaması tartışılıyor ama genel başkan seçilir seçilmez derhal ilk aradığı gazeteci bu ülkede kimdir biliyor musunuz? Buket Aydın’dır, evet… Özgür Özel’in seçilir seçilmez aradığı telefonla teşekkür ettiği gazeteci Buket Aydın’dı. Hatta Özgür Özel, Buket Aydın’a telefon ettiğini gizlemişti, çaktırmamaya çalışmıştı ama bizzat Buket Aydın’a çıktı.

“ÖZGÜR ÖZEL’İ 10 SENE ÖNCE BUKET AYDIN KEŞFETMİŞ, ARKADAŞLARMIŞ”

Meğer Buket Aydın’la Özgür Özel 2015’ten beri arkadaşmış. Zaman zaman telefonlaşıp memleket üzerine konuşuyorlarmış. Özgür Özel’i de ilk keşfeden Buket Aydın’mış. 2015 yılında Buket Aydın Özgür Özel’e demiş ki ‘tam bir sol lider figürüsün. Çok tebrik ederim. Özgür Özel de seçildiğin Bismillah diyerek ilk telefonu bu yüzden Buket Aydın’a açmış.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

10 KASIM’DA BUKET AYDIN AÇIKLAMIŞTI

Buket Aydın, 10 Kasım 2023’te Haber Global’de yaptıı açıklamada, “Buraya gelirken Özgür Özel beni aradı. Kendisini tebrik ettim, o da bana bir diyaloğu anlattı aramızda geçen. Manisa’da önseçimde lider çıkınca fark ile ben onu o dönem ‘Tam bir sol lider figürüsünüz tebrik ederim’ demiştim. O da bana bunu hatırlattı ve ‘Bana böyle demiştin. Bak şimdi CHP Genel Başkanı oldum’ dedi.” ifadelerini kullanmıştı.

“BOMBA BENCE”

Bunun üzerine gazeteci Cüneyt Özdemir, “Özgür Özel işe müthiş hızla başladı… İlk açılımı ‘Buket Aydın’ oldu… Ben kendisini tebrik ederim. Buket Hanımın bunu ifşa etmesi de bomba bence:))”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com