Taha Hüseyin Karagöz, Özgür Özel’i yalanladı: Randevu talep ettim, incelik gösterdiler

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz, CHP lideri Özgür Özel'i yalanladı. İkili görüşmenin ayaküstü gerçekleşmediğini, günler öncesinden alınan randevu ile mümkün olduğunu söyledi: "İncelik gösterdiler..."

  • ü
  • 08 Mayıs 2024
  • ü
  • Politika

Özgür Özel, Taha Hüseyin Karagöz'ü kabul etti.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’ün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e yaptığı ziyarete tepkiler sürüyor. Özel, ziyaretin planlı bir görüşme olmadığı, davetiye verme amacıyla gerçekleştiğini açıkladı. Özgür Özel’i yalanlayan Karagöz ise, ziyaretin günler öncesinden alınan randevu ile gerçekleştiğini anlattı.

Ekol TV’ye konuşan Taha Hüseyin Karagöz, bayramda diğer parti liderleri gibi CHP lideri Özgür Özel’i de aradığını söyledi. Özel ile daha sonra 23 Nisan resepsiyonunda, Cumhurbaşkanı ile görüşmeye giderken yüz yüze görüştüklerini belirten Karagöz şunları söyledi: “Tam orada dedi ki, ‘bayramda notunu aldım ama bir ameliyat geçirmiştim, dönemedim. Teşekkür ederim dedi mesajın için’ dedi. Ben de ‘hayırlı olsun için, bayramınızı kutlamak ve yeniden bir hayırlı olsun demek için aramıştım’ dedim. ‘O zaman en kısa sürede görüşelim’ dedi. Benim de Salı günü Ankara’da AK Parti ve İYİ Partili partide bir randevum vardı. Ve gitmeden önce de kendilerinden randevu talep ettim. İncelik gösterdiler, kabul ettiler. Bir de bir davetiye takdim ettim kendisine. Gayet nezaket sınırları içerisindeydi. Siyasetteki yumuşamayı da çok güzel mesajlar vererek irdelendi. Böyle 15-20 dakikalık gayet şey bir görüşme yaptık.” dedi.

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, görüşmeye ilişkin İsmail Küçükkaya’ya yaptığı açıklamada “Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, muhalefete yönelik iftiraları ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’le bir araya geldi. Karagöz ve Özel’in bu görüşmesinin arka planında ne olduğu ise merak konusuydu.

Muhalif partilere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken Taha Hüseyin Karagöz, görüşmeyi “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” ifadeleriyle paylaştı.

ÖZGÜR ÖZEL ‘NİKAH DAVETİYESİ VERMEK İÇİN UĞRADI’ DEMİŞTİ

Özgür Özel’den ise görüşmeye ilişkin açıklama yapılmamıştı. Özel’den merak edilen konuya ilişkin açıklama geldi. İsmail Küçükkaya’ya görüşme içeriğini paylaştı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Özgür Özel, Karagöz’ün başka televizyon kanallarındayken programlarına katıldığı ilk defa yüz yüze gelmediklerini aktardı. Görüşme içeriğini paylaşan Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Daha öncesinde diğer siyasileri de ziyaret etmiş. Meclis’te bizim odamıza geldi. Bizim kapımıza gelen kişiyi geri göndermek olmaz. Görüşme nedeni ise nikah davetiyesiydi. Nikah davetiyesini bize verdi, kapıdan gönderecek halimiz yoktu. Bu fotoğraflar da bu durumun sonucu olarak ortaya çıktı.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com