Yeniden Refah’tan Pamukçu’ya ‘fetö’ yanıtı: İstifasına gerekçe uyduruyor

İstanbul Belediye Başkanı adayı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi'nde çok sayıda 'fetö'cünün olduğunu iddia eden Suat Pamukçu'ya cevap verdi: "Hayatın olağan akışına aykırı ‘fetö’cülerin bizim partimizde yer bulması. Kim o 'Fetö'cüler isim söylesin. İstifasına gerekçe uydurmaya çalışıyor" dedi.

  • ü
  • 08 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın çevresinde çok sayıda ‘Fetö’cü var sözlerini eleştirerek, “İstifasına gerekçe bulmaya çalışıyor. Kimdir bu ‘fetö’cüler isim versin”dedi.

Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı adaylarının açıklandığı gün istifa eden milletvekili Suat Pamukçu, Fatih Erbakan’ın çevresinde çok sayıda ‘fetö’cü olduğunu iddia etmişti.

Pamukçu’ya KRT TV’ye yaptığı açıklamada cevap veren Mehmet Altınöz, “Hayatın olağan akışına aykırı ‘fetö’cülerin bizim partimizde yer bulması. Türkiye’de 130 parti var, sayın Pamukçu’nun iddia ettiği şekilde bulunabileceği son parti Yeniden Refah Partisi. Pamukçu bu sözlerinin doğru olmadığını kendisi de biliyor. Belki istifa etmesine bunu bir gerekçe olarak ortaya koymaya çalışıyor ama bunun karşılık bulması söz konusu değil. Milli Görüş partileride ve özellikle Yeniden Refah Partisi’nde böyle bir iklimin olması ve bu insanların bizim partimizde gelip yer bulması asla söz konusu olamaz. Yıllardır sayın Pamukçu ile çalışıyoruz şu ana kadar böyle bir şey dile getirmedi. Ben genel muhassıbım o da genel sekreter. Partide iki imza yetkisi olan insan varsa oda biziz. Günde 8 saat bazen 12 saat yanyana çalıştığımız insanın bunu dile getirmesini manidar buluyorum”dedi.

Pamukçu’nun partiden istifa gerekçelerinin inandırıcı olmadığını kaydeden Altınöz, “İlkelerden değerlerden uzaklaşıldıysa sen niye İstanbul 1. bölgeden milletvekili oluyorsun. Milletvekili seçiliyorsun, partiden istifa ediyorsun. O zaman milletvekilliğinden de istifa etti. Burada insanlar evlerine gidecek paraları yokken senin seçim kampanyada çalıştı. Sen milletvekilliği seçim kampanyasında cebinden ne kadar para harcadın? İki türlü üzüldüm: Birincisi samimiyetsizliğine üzüldüm. Bu kadar yakın çalışırken senin bir ‘fetö’ derdin vardı gelip bizimle konuşsaydın. Kim o ‘Fetö’cüler isim söylesin. Bu görüşmeleri genel başkanımız bilgisi dahilinde yapıyoruz” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com