Ümit Dikbayır: İYİ Parti’de asıl siyasi işler başkanı Akşener’in eşi, propaganda başkanı oğlu

Eski İYİ Partili Dikbayır: "Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir."

  • ü
  • 16 Nisan 2024
  • ü
  • Politika

Eski İYİ Partili, Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı bir televizyon programında Meral Akşener’i hedef aldı. Dikbayır “Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir” ifadelerini kullandı.

Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, tv100’de Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı’na konuk oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dikbayır, “İYİ Parti seçimde ne oldu?” sorusunu cevapladı.

ESKİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’İ SUÇLADI

İYİ Parti’de seçmen yapısını çok iyi bildiğini öne süren Dikbayır, “Bile bile lades derler ya öyle oldu” diyerek şöyle konuştu:

“İYİ Parti’nin bu ülkeye lazım olduğunu düşünenlerdenim. İYİ Parti’yi çok büyük mücadelelerle kurduk… Meral Akşener doğru bir karar almıştır. Ben daha önce Meral Akşener’in bir güven oyu alması gerektiğini söylemiştim zaten. Bir yerde yine yanlış yapıyorlar, mevcut adaylardan birini destekliyorlar Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu. Genel Başkanın özel kaleminin (Esma Hanım) delegeleri aradığını biliyorum.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘AKŞENER TAKİPTEN ÇIKTI, ENGELLEDİ’

Gazeteci Gürkan Hacır’ın “Sizi engelledi mi?” sorusunu şöyle cevapladı:

“Burada söylemek doğru değil ama beni de aylar önce takipten çıktı. Önceden takipten çıktı sonra da engelledi… Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com