Ulusoy: İmamoğlu için yeni bir ceza davası açılabilir

Ali D. Ulusoy, köşe yazısında seçim öncesinde Ekrem İmamoğlu için yeni bir ceza davasının devreye sokulacağını yazdı: "İnce ince hazırlanmakta olduğunu öğrendiğim yeni bir ceza davasının seçim öncesinde devreye sokulacağını tahmin ediyorum."

  • ü
  • 19 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir ceza davasının devreye sokulacağını yazan Ali D. Ulusoy, “Ekrem İmamoğlu için Demokles’in kılıcı gibi başında sallandırılan istinaftaki ceza davasının ve ayrıca ilmek ilmek örülerek ince ince hazırlanmakta olduğunu öğrendiğim yeni bir ceza davasının seçim öncesinde devreye sokulacağını tahmin ediyorum” dedi.

‘YAPAY ENGELERİN TERS TEPME HUYU’

Ulusoy, t24′te kaleme aldığı yazısında, “Yargı bürokrasisinin zaten kaçınılmaz olan iktidar değişiminde yanlış tarafta olup akıntıya kürek çekip çekmeyeceğini hep beraber göreceğiz. Siyasette bu tür yapay engellerin ters tepme gibi bir huyu olduğu da biliniyor üstelik” ifadelerini kullandı. Ulusoy’un yazısının ilgili bölümü şöyle:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘UFUKTA İKTİDAR DEĞİŞİMİ GÖRÜNÜYOR’

“Aslında ilk Cumhurbaşkanlığı seçimi için en güçlü potansiyel “kazanacak” adayın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olduğunu herkes bal gibi biliyor.

Önceki taktiklerle ekonomide son bir yılda para muslukları açılarak sağlanacak “yalancı baharın” artık kitlelerin çoğunluğunu kandıramayacağı büyük olasılık.

Zira artık para musluğundan akacak paralar iyice suyunu çekti gibi ve fakirleşen halk “kışı geçirecek ama yediği soğuğu unutmayacak” gibi.

Ama geçen seçimlerde olduğu gibi eğer ana muhalefetin adayı çoğunluğun içine sindiremeyeceği düşük profil biri olursa yine de iktidarın küçük bir şansı olabilir.

Ama muhalefetin adayının E. İmamoğlu veya M. Yavaş olması halinde çeyrek asır sonra bir iktidar değişimi ufukta görünüyor.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com