İmamoğlu’nu ‘vatansever’ olmamakla suçlayan Yusuf Turan’ın sicili kabarık

İmamoğlu'nu vatansever olmamakla suçlayan Turan, "Yanınızda keltoş bir güvenlik var" diyerek hakarette bulunmuştu.

İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında söz alan ve İmamoğlu’nun vatansever olmamakla suçlayan  Yusuf Turan isimli kişinin sicili kabarık çıktı. Turan’ın İSPARK’ta çalıştığı dönemde 18 kez park hasılatını zimmetine geçirmekten hakkında  işlem yapıldığı öğrenildi.

İBB Başkanı ve CHP’nin yeniden İstanbul’da aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofan’a konuk oldu. İmamoğlu’nun katıldığı bölüm dün Gain’de yayınlandı.

Program yayınlanır yayınlanmaz bir bölümü özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi ve en çok konuşulan konular arasına girdi.

KABADAYI GİBİ KONUŞTU, İMAMOĞLU’NU VATANSEVER OLMAMAKLA SUÇLADI

Yusuf Turan isimli bir seyircinin İmamoğlu’na yönelik tavırları ve konuşması tepki çekti. İmamoğlu’nu vatansever olmamakla suçlayan Turan, “Yanınızda keltoş bir güvenlik var” dedi. İmamoğlu ise “Saygısızlık yapıyorsun” sözleriyle tepki gösterdi.

“Burada olmayan insanlarla ilgili bir dizi ithamda bulundu. Bir insana keltoş dediğin için seni kınıyorum. Kabadayı laflar etme bana…”

Turan, İmamoğlu’nun parmak işareti yapması nedeniyle kendisini ‘tehdit’ ettiğini ileri sürdü.

İSPARK’TA TOPLANAN HASILATLARINI ZİMMETİNE GEÇİRMİŞ

Ancak Yusuf Turan’ın sosyal medyada gündem olma nedeni ise İSPARK’ta çalıştığı dönem 18 kez toplanan park hasılatını zimmetine geçirmekten işlem yapıldığı ortaya çıktı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Sosyal medyada yapılan paylaşımda şöyle denildi:

“Babala TV’de Ekrem İmamoğlu’nu vatansever olmamakla suçlayan Yusuf Turan isimli seyircinin, 2013 yılında İSPARK’tan atıldığı ortaya çıktı. İBB kaynaklarınca; Turan hakkında tam 18 kez, toplanan park hasılatını zimmetine geçirmekten işlem yapıldığı açıklandı.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com