Filistin Başkanı Mahmut Abbas 14 Ağustos’ta Türkiye’de

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ın 14-15 Ağustos’ta Türkiye’yi ziyaret edeceğini açıkladı. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Abbas'ın ziyaret davetine icabet etmediğini ve bu nedenle 'özür dilemesi gerektiğini' söylemişti.

  • ü
  • 31 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ın Türkiye’yi ziyaret edeceğini duyurdu.

Altun, paylaşımında “Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmut Abbas, 14-15 Ağustos’ta ülkemize bir ziyarette bulunacaktır. 14 Ağustos Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Sayın Abbas, 15 Ağustos Perşembe günü Gazi Meclisimizin Genel Kuruluna hitap edecektir” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ERDOĞAN, ‘ÖZÜR DİLEMELİ’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abbas ile ilgili “Ülkemden bazı siyasi partiler diyorlar ki, ‘Hükümet Filistin Başkanı’nı Türkiye’ye davet etsin, parlamentoda konuştursun’ Size davet etmediğimizi kim söylüyor? Davet ettiğimiz halde gelmeyen Abbas’ın bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Biz davet ettik ama gelmedi. Bekliyoruz, gelebilecek mi? Gelir veya gelmez ama biz Filistinli kardeşlerimiz adına söylenmesi gerekenleri her yerde dile getiriyoruz” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com