‘Erdoğan’ın tek derdi bir dönem daha iktidarda kalabilmek’

Partisi Saadet'in genel başkanlığını bırakacağını açıklayan Temel Karamollaoğlu, "Şu anda Sayın Cumhurbaşkanı’nın bir tane derdi var. O da, 'bir dönem daha iktidarda nasıl kalabilirim' derdi. 21 yıl şimdi sana yetmiyor. Allah'tan kork" dedi.

  • ü
  • 26 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Gelecek partisi ile ortak son grup toplantısında konuştu. Genel başkanlığını sağlık sorunları sebebi ile bırakacağını açıklayan Karamollaoğlu, Erdoğan’ın tek derdinin bir dönem daha iktidarda kalabilmek olduğunu söyledi:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ALLAH’TAN KORK’

“Şu anda Sayın Cumhurbaşkanı’nın bir tane derdi var. O da bir dönem daha iktidarda nasıl kalabilirim derdi. Başka bir düşüncesi yok. Bütün çabası bir dönem daha kalabilmek. Bazılarının da iddiası bir dönemi belki yedi yıla çıkaracaklar. Anayasa’da bazı değişiklikler yapılırsa, Sayın Cumhurbaşkanı bir yedi yıl daha iktidarda kalacak. Allah’tan kork. İşe gelirken iki dönem, hadi bilemedin üç dönem diyordun. Şimdi 21 yıl sana yetmiyor. Nasıl bir anlayış? Milletin önüne çıkarken insanın yüzü kızarır. 21 sene önce söylediklerini bugün tekrar tekrar dinle lütfen.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com