Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a İsrail çıkışı: Tweet atma, ticareti kes

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'i eleştiren paylaşımın alıntılayarak, " Tweet atma, ticareti kes" yorumunda bulundu.

  • ü
  • 18 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze ile sosyal medya paylaşımına ” Tweet atma, ticareti kes” yatını verdi.

İsrail’e son dönemde gıda, kıyafet, demir, çimonta ve son olarak Mescid-i Aksa’nın etrafına çekilen dikenli tel satılmıştı.

Hükümetin İsrail konusundaki politikalarına yönelik eleştirelere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal medya hesabı üzerinden “Dün nasıl zalimlerin karşısında, mazlumların yanında yer aldıysak bugün de aynı yerdeyiz, aynı vakur tavrımızı muhafaza ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bu duruşumuzdan geri adım atmayacağız.”dedi. Davos’da İsrail’e yönetil kullandığı ‘one minute’ çıkışını hatırlatan Erdoğan, “Dünyada hiçbir siyasetçinin yapmaya cesaret edemeyeceği dik duruşu, bundan 15 sene önce one minute diyerek açıkça ortaya koyduk”ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın bu tweetini alıntılayan Karamollaoğlu, “Tweet atma, ticareti kes yanıtı” paylaşımında bulundu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Bursa’da İsrail’le ticaret yüzünden protesto edilmişti.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com