‘Erdoğan’ın keskin dönüşleri: Sisi’den sonra sırada Esad var’

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin Türkiye ziyaretini 'AKP'nin dış politikadaki keskin dönüşlerinin son örneği' olarak değerlendirdi ve sonuncusu olmadığını ekledi: Sisi bu manevraların son örneği ama sonuncusu olmayacak. Daha sırada Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad var.

  • ü
  • 04 Eylül 2024
  • ü
  • Politika

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, Mısır Cumhurbaşkanı Abdül Fettah el Sisi’nin Türkiye ziyaretine dikkat çekerek, “Sisi’nin Türkiye’nin Arap Baharıyla neredeyse köprüleri attığı Arap yönetimleriyle yeniden ilişki kurması bakımından önemli ve aynı zamanda AK Parti dış politikasındaki keskin dönüşlerin son örneği” diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “darbeci” ve “katil” dediği Sisi’yi Kahire’de ziyaret ettiğini kaydeden Yetkin’in değerlendirmesi şöyle:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘DAHA SIRADA ESAD VAR’

“Bu keskin manevraların, Erdoğan’ın ‘Faizi düşürelim, enflasyon düşer’ özetindeki ‘heterodoks’ ekonomi politikasının karaya oturduğunu kabul ettiği 2022 yılında yapılması elbette rastlantı değil. Sisi bu manevraların son örneği ama sonuncusu olmayacak. Daha sırada Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad var” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com