Erdoğan’dan ‘sermaye’ itirafı: Allah bizi sizlerden ayırmasın

Erdoğan, İstanbul'daki yatırım toplantısında yaptığı konuşmada "Sermaye düşmanlığı, yatırım karşıtlığı yapanlara asla fırsat vermeyiz. Allah'ın izniyle bizi sizlerden hiçbir zaman kimse ayıramayacaktır" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 26 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Erdoğan programda konuşmada “Sermaye düşmanlığı, yatırım karşıtlığı yapanlara asla fırsat vermeyiz. Allah’ın izniyle bizi sizlerden hiçbir zaman kimse ayıramayacaktır” ifadesini kullandı. Erdoğan, şunları söyledi:

‘ALLAH BİZİ SİZLERDEN AYIRMASIN’

“İmalatla, istihdamla, ihracatla, ticaretle, ileri teknoloji alanındaki yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine katkı veren katma değer üreten tüm sanayicilerimize girişimcilerimize teşekkür ediyorum. Az önce çeşitli sektörlerde başarı hikayesi yazan kardeşlerimize ödüllerini takdim ettik. Savunma sanayinden otomotive, havacılıktan insansız sistemlere, kimyadan güneş enerjisi hücrelerine oldukça geniş bir yelpazede kendi sektörlerinin lideri olan şirketlerimize teşekkürlerimizi bizzat ifade ettik. Türkiye’nin teknoloji ekosisteminin zenginliğinin en güzel göstergesi olan firmalarımızın her birini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra da sözlerin yanında olmayı özellikle sizlerin ortaya koyduğu icraatla yanında olmayı sürdüreceğiz. Yeter ki siz çalışın, üretin, istihdam sağlayın, yeter ki siz Türkiye’nin üretim kapasitesine güç katın. Allah’ın izniyle bizi sizlerden hiçbir zaman kimse ayıramayacaktır.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘SERMAYE DÜŞMANLIĞI YAPANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ’

Sermaye düşmanlığı yatırım karşıtlığı yapanlara da asla fırsat vermeyiz. Bugünkü toplantımız işte bu iradenizin işte bu samimiyetimizi ileri teknolojiye arz ettiğimiz dönemin yeni bir sembolüdür. Yüksek teknoloji yatırımlarında küresel bir cazibe merkezi haline gelmesine öncülük edecek programımızın hayırlı olmasını diliyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızı, sayın bakan ve ekibini, programın hazırlanmasına destek olan herkesi tek tek kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve iş dünyamız adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com