Bahçeli: DEM’lenen CHP’nin siyasi pozisyonu tehdittir

"DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir. Gelişmelerin başkaca bir izah ve ifade tarzı maalesef çok zordur. Bölücülük CHP’nin siyasetine iyice sinmiş ve sirayet etmiştir" diyen Bahçeli CHP'yi hedef aldı.

  • ü
  • 27 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Savaşı’nın 953’üncü, Büyük Taarruz’un 102’inci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada DEM Parti üzerinden CHP’yi hedef aldı.

“DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir. Gelişmelerin başkaca bir izah ve ifade tarzı maalesef çok zordur” diyen Bahçeli’nin CHP’yi hedef aldığı açıklaması şöyle:

HACI BEKTAŞ’TA ETNİK VE MEZHEBİ BÖLÜCÜLÜĞÜ KAMÇILADILAR

Hacı Bektaşi Veli’yi anma törenlerinde etnik ve mezhebi bölücülüğü DEM’lenerek kamçılayan CHP’nin aynı tutumu 26 Ağustos münasebetiyle ve daha da ilerleterek sergilemesi utanç duyulacak bir rezalettir. Bölücülük CHP’nin siyasetine iyice sinmiş ve sirayet etmiştir. Esasen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerine, emanetlerine ve erdemli mücadelesine hakaretamiz davranan, bunun da ötesinde savaş açan karanlık odağın hamisi bugünkü CHP yönetimidir. Ecdadımız arasına fitne yaymaya kalkışmak hafıza ve haysiyet kaybı yaşayan işbirlikçi ve ilkesiz güruhun dış güdümlü operasyonudur. Elbette Türk milleti bu oyuna gelmeyecektir. Malazgirt Meydanı’nda Bizans’ı ezip Anadolu’nun kapılarını açan yüksek iradeyle Büyük Taarruzu başlatıp hitamında müstevlileri Dumlupınar’da yerle yeksan eden irade aynıdır ve bu irade Türk milletine mahsustur.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

DEM’LENEN CHP’NİN SİYASİ POZU YÜKSEK DÜZEYLİ TEHDİTDİR

Tarihimizi karıştırmak ve yaşanmış hadiseleri saptırmak ancak ve ancak güncellenmiş Bizans senaryosu, Türk ve İslam düşmanlarının alçak kurgusu olarak adlandırılacaktır. DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir. Gelişmelerin başkaca bir izah ve ifade tarzı maalesef çok zordur.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com