Robert Downey Jr.’lı The Sympathizer BluTV’de

Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan The Sympathizer 15 Nisan’da BluTV kataloğunda yerini alacak.

  • ü
  • 12 Nisan 2024
  • ü
  • Kültür

Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan ve The Handmaiden ve Oldboy filmlerinin yönetmeni Park Chan-Wook imzalı The Sympathizer, 15 Nisan’da BluTV’de gösterime girecek. Hoa Xuande ile başrolü paylaştığı dizide Robert Downey Jr. birden fazla karaktere hayat veriyor.

Yapımcılığını Park Chan-wook ve Don McKellar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong ve Sandra Oh gibi isimler de yer alıyor.

7 bölümden oluşan dizi Vietnam Savaşı’nın son günlerinde yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusun mücadelesini anlatıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Casusluk gerilimi ve kültürlerarası bir hiciv olarak tanımlanan The Sympathizer, Güney Vietnamlı mültecilerden oluşan bir toplulukta yaşarken, topluluk hakkında gizlice casusluk yapmaya ve sadakati ile yeni hayatı arasında kalan bir adamın mücadelesine odaklanıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com